Digital Marketing
Detaljnije

Video produkcija

90% klijenata navodi da im videozapisi proizvoda pomažu da donesu odluke o kupovini.

Izrada sajta – usluga

MARKETING

Kreiranje online proizvoda ili unapređenje nastupa već postojećeg online proizvoda sa ciljem povećanja prodaje. Poboljšanje online prodaje kroz povećanje konverzije. Osmišljavanje marketinške kampanje i celokupnog nastupa na internetu

Google oglašavanje

Omogućava da se reklama vašeg web sajta već danas nađe među prva tri rezultata pretrage na Google pretraživaču za ključne reči koje su relevantne za Vaš biznis

Google adw

Ukoliko ne iskoristite kampanje na društvenim mrežama mogli biste da propustite ključnu priliku za razvoj Vapeg biznisa.

FB KAMPANJE

Facebook i instagram marketing

Internet marketing

Pod pojmom „Internet marketinške kampanje“ podrazumevamo objedinjen proces istraživanja i kreiranja strategije Internet nastupa u odnosu na željene ciljeve. Kratko rečeni internet marketing podrazumeva oglašavanje proizvoda i usluga putem interneta.

Internet marketing

 

TELEVIZIJSKI MARKETING – USLUGA

Cilj direktnog marketinga ogleda se u uspostavi komunikacije između proizvođača i potrošača s ciljem prodaje proizvoda ili usluga.Televizija se smatra najvažnijih i najvidljivijim alatom koji se u marketingu najčešće koristi u svrhu promocije firme i njenih proizvoda.

Detaljnije