Izrada sajta

Izrada sajta

Izrada sajta

Izrada sajta – usluge

Danas baviti se ozbiljnijom prodajom ili marketingom a nemati sajt je pogrešno.  Nije dobro imati ga, a da nije prilagodjen marketinškim kampanjama i nije potpuno optimizovan. Vaš sajt je osnova i temelj vašeg marktinga. Mesto gde sve počinje i gde se sve završava. Sve napredne tehnologije internet marketinga koriste sajt kao mesto gde će objediniti sve informacije o Vašim, događajima, prodajama, Vašim posetiocima, kupcima, zainteresovanoj publici, praćenju i analizi. Koliko god da je važno imati sajt još je važnije raditi na njegovom marketingu. 

Kako izgleda izrada sajta

  • Konsultacije
  • Dizajn
  • testiranje
  • revizije

Cena izrade sajta formira se na osnovu broja radnih sati potrebnih za njegovu izradu

Konsultacije

Upoznavanje sa svakim klijentom i poslovanjem njegove firme nam predstavlja prvi i najvažniji korak. Kroz prizmu krajnjeg korisnika, zajedno sa naručiocem dajemo sve od sebe da kreiramo kvalitetan plan izrade definisan do detalja.

Kroz svaki uvodni proces se pridržavamo istih načela i time održavamo konstantan kvalitet krajnjih proizvoda. Ukoliko se odlučite da sarađujete s nama, možete očekivati jasan plan svih aktivnosti koji kreiramo pre početka posla.

Dizajn

Jedan od najvažnijih elemenata svakog našeg projekta. Svi sajtovi su unikatnog dizajna, prilagođenog bojama Vaše firme.

Pored samog izgleda sajta posebnu pažnju poklanjamo samog prilagodljivosti sajta za sve uređaje (desktop i laptop računari, tableti, moblini uređaji).

Grafički dizajneri zajedno sa kolegama programerima osimšljaju kompletnu šemu samog sajta u odnosu na dostavljene materijale sa izradu samog sajta.

Grafički dizajneri zajedno sa kolegama programerima osimšljavaju kompletnu šemu samog sajta u odnosu na dostavljene materijale

Testiranje

Vi ste u mogućnosti da sve vreme pratite napredak izrade web sajta. Nakon Vašeg odobrenja, a pre objave, kolege proveravaju samu funkcionalnost sajta na svim uređajima, kako sa administratorskog tako i sa korisničkog dela.

Posebnu pažnju pridajemo bezbednosti samih sajtova.  Za sajtove koji se nalaze na našim serverima obezbeđujemo back up podataka dva puta u toku dana.

Znate i sami da je neophodno da vas Google primeti. U svakom projektu posebnu pažnju posvećujemo prijavama na google servise, kao i samoj integraciji servisa na web sajt.

Revizije

Nakon testiranja sajta i njegove potune funkcionalnosti, dopuštamo klijentu da izvrši najviše dve revizije sajta. To podrazumeva dodatne izmene i dopune na sajtu. Nakon prve revizije sajt se dorađuje i ponovno daje klijentu na još jednu reviziju. Nakon toga izrada sajt se smatra završenom. Daljnje revizije spadaju u domen azuriranja sajta.

Da bi Vaš sajt funcionisao potrebno je znati da postoje sledeći termini

  • Zakup domena
  • Zakup servera – hosting
  • Dizajn ili izrada sajta
  • Održavanje sajta
  • Ažuriranje sajta

Zakup domena:

Domen je jedinstven naziv koji identifikuje web sajt kako bi bio pronađen na internetu. Zakup domaćih i stranih domena vrši se preko registra domena. Uvek pre kupovine domena mora se izvršiti provera dali je željeni domen slobodan. Domen možete registrovаti na periode od jedne do deset godina, te je potrebno dа ga obnavljate svaki put pre dаtumа isticanja važenja. Ukoliko propustite da ga obnovite, domen postaje slobodan i bilo ko drugi može da ga registruje na svoje ime.

Zakup servera – hosting:

Zakupom namenskog servera (server mašine ) obezbeđujete neophodne hardverske i mrežne resurse potrebne za profesionalno poslovanje. Vaš sajt se postavlja na server. Važno je da Vaš server ima što bolje karakteristike kako bi Vaš sajt “otvarao” brže i bolje funkcionisao. Pozicija vašeg sajta na Guglu je bolja ukoliko je server brži.
Mi nudimo vrhunski server pozicioniran u Nemačkoj koji ima najbolje karakteristike i čije su sve stavke sa predznakom UNLIMITED. To znači da Vaš sajt može da ima neograničen broj posetilaca, ima neograničenu količinu saobračaja na njemu, negraničen prostor za postavljanje vašeg sadržaja, neograničen broj mejlova koje možete da postavite itd.. Mnogi naši pa i starni serveri imaju ograničenja po pitanju karakteristika ili su neograničeni sa uslugama ali i sa cenama.

Izrada sajta:

Za izradu sajtova koristimo WordPress platformu koje se pokazala kao najefikasnija i najisplativija. Takođe izrađujemo sajtove i na HTML platformi. WP sajtovi ne samo što su isplativiji od standardog dizajna, već su i  prilagodljiviji vašim potrebama. Ukoliko želite samostalno da ažurirate sajt, onda su ovo idealne platforme za Vas. Svi naši sajtovi su prilagođeni  svim mobilnim uređajima.

Ako vam sajt nije prilagodljiv mobilnim uređajima, velike su šanse da propuštate mnogo potencijalnih posetilaca i kupaca.

Takođe naši sajtovi su prilagođeni za google pretrage i kreiranje svih vrsta marketinških kampanja kao i servisa (AdSense). U svakom poslu želja je da doprete do što više korisnika koje potom pretvarate u potencijalne kupce.

Održavanje sajta:

Vaš sajt se održava 365 dana u godini, Svakoga dana na vašem sajtu se prave akcije koje doprinose da Vaš sajt bude brz i pouzdan i što je najvažnije da bude vidljiv. Posebnu pažnju obraćamo na zaštitu sajta, sa isključivo najnovijim plaćenim softverom i redovnim praćenjem sajta.

Ažuriranje sajta:

Pod ažuriranjem sajta podrazumevamo sve potrebne izmene na vašem sajtu u periodu od godine dana. Dakle

Sve promene sadržaja na sajtu ili promena izgleda sajta i dodavanje novih stavki sajta predstavljaju ažuriranje sajta.

U nekim slučajevima ova stavka sajta može biti preneta na korisnika-administratora sajta, te se time može umanjiti godišnja cena za produženje rada domena. U tim slučajevima vrši se obuka osobe koja bi te izmene izvršavala.

Cena izrade sajta zavisi od mnogo stvari, da bi odredili Vaš konačni iznos za izradu sajta najbolje je da se konsultujete sa nama ili zatražite procenu.

Cena izrade sajta formira se na osnovu broja potrebnih sati za njegovu izradu

Pored navedenog izrađujemo sajtove za prodaju preko interneta – internet prodavnicu (web shoop) kao i izradu sajtova na više jezika (višejezični sajt). Takođe sajt podrazumeva i njegovu optimizaciju i to delimičnu ili potpunu.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati.